Torckdael

U bevindt zich hier: HomeTorckdael

Torckdael

Torckdael is voor iedereen: gezinnen, alleenstaanden, ouderen en jongeren. Een wijk met 150 woningen en appartementen. Met uitstekende mogelijkheden voor aanvullende zorg en vooral heel veel woongenot. De 24 appartementen in de eerste fase zijn inmiddels verhuurd. De woningen in de tweede fase worden naar verwachting in 2016 opgeleverd.

Warmte-koude opslag systeem
De Woningstichting heeft in oktober 2013 Ecovallei BV opgericht. Ecovallei is opgericht met het oog op Torckdael. Alle woningen die op Torckdael gebouwd worden, maken gebruik van het warmte-koude opslag systeem. Het beheer en de levering van deze energie gaat via Ecovallei. Ecovallei is verantwoordelijk voor de levering van warmte en koude en het onderhoud van het systeem. 

Meer informatie?
Kijk voor meer informatie op de website van Torckdael of op de facebookpagina. Daar informeren wij u over de actuele ontwikkelingen en vorderingen van het project Torckdael. Op de website kunt u uw belangstelling aangeven voor de digitale nieuwsbrief. Wij houden u dan regelmatig op de hoogte van de ontwikkelingen rondom Torckdael.